Az Euro-Markt Közép- és Kelet-Európa legnagyobb internetes kiskereskedőinek csoportjának részét képezi. Több mint 5 millió elégedett ügyfél bizalmának köszönhetően több mint 10 éve vagyunk a piacon. Végső célunk az ügyfelek elégedettsége.
A digitális médián keresztül arra törekszünk, hogy kapcsolatot tartsunk vevőinkkel azáltal, hogy a legfrissebb információkat nyújtjuk a szórakoztató elektronika és más termékek aktuális trendjeiről, és hogy a piacon az ár, a minőség és a kereslet szempontjából a legjobb ajánlatot biztosítsuk számukra.
2010 óta az Euro-Markt hatalmas beruházásokat hajtott végre saját online kiskereskedelmi üzleteinek és forgalmazási csatornáinak fejlesztéséhez azért, hogy fokozza a minőségi szolgáltatást hűséges ügyfelei számának növekedésével párhuzamosan.
Az ügyfelekkel való minden kapcsolatfelvétel során azt akarjuk, hogy érezzék a velünk való együttműködés egyszerűségét, valamint szolgáltatásaink gyorsaságát és elérhetőségét. Meghallgatjuk és megértjük ügyfeleinket, partnerséget építünk.
Az ügyfelekkel fennálló partnerségünk a professzionalizmuson, a kölcsönös bizalomon, a rendelkezésre álláson és a kedvességen alapul. A minőség és a professzionalizmus iránti magas elkötelezettségünk hozzájárul kölcsönös fejlődésünkhöz és jólétünkhöz, üzleti normák kidolgozásához és a társadalomnak fejlődésének ösztönzéséhez, amelyben működünk. "