Bármely természetes vagy jogi személy használja ezt a weboldalt (euro-markt.hu) Felhasználónak tekintendő. A Weboldal szolgáltatásainak használatával a Felhasználó elfogadja az alább felsorolt összes feltételt.

A Felhasználónak nem kell regisztrálnia, hogy meglátogathassa ezt az oldalt vagy hogy rendelést adjon le. A regisztrációtól függetlenül a Felhasználó megvásárolhatja a termékeket, fizethet, illetve igénybe veheti a weboldal szolgáltatásait.

1. Általában

  Az euro-markt.hu honlap lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző gyártóktól vásároljanak termékeket.

  2. Szerzői jog

   Az oldal összes tartalma (euro-markt.hu) nem reprodukálható, terjeszthető vagy más módon felhasználható kereskedelmi célokra az Eladók kifejezett hozzájárulása nélkül, vagy bármilyen más módon, amely kárt okozhat az Eladónak vagy bármely más harmadik félnek. Az ezen a weboldalon közzétett tartalom kizárólag a Felhasználó egyéni igényeire használható fel, minden szerzői és tulajdonosi jog, valamint harmadik fél jogai mellett.

   A weboldal tartalmának jogosulatlan felhasználása a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül szerzői jog megsértésének minősül, mely peres eljárás tárgyát képezi.

   3. A használati feltételek megváltoztatása

    Eladó fenntartja magának a jogot, hogy frissítse, módosítsa és eltávolítsa az adatokat ezen a Honlapon, és fenntartja a jogot, hogy módosítsa a Felhasználási Feltételeket, az Adatvédelmi politikát és egyéb információkat ezen az oldalon bármikor, előzetes értesítés nélkül. A jelen Általános Szerződési Feltételek minden módosítása a jelen weboldalon való közzététel pillanatától lép hatályba.

    4. A weboldal tartalma és hiperhivatkozásai

     A weboldalon található hiperhivatkozások harmadik fél webhelyeire mutathatnak. Az Eladó nem felelős a harmadik felek weboldalain található, az euro-markt.hu weboldalon elhelyezett hiperhivatkozásokon keresztül elérhető információkért, nem vállal felelősséget a weboldal tartalmának nem megfelelő használatáért, amely a Felhasználó kizárólagos felelőssége.

     5. Garancia

      Ez a weboldal semmilyen illegális célból vagy bűncselekményhez, vagy bármilyen jogellenes tevékenységhez kapcsolódóan nem használható fel. Tilos küldeni, használni, illetve újra felhasználni illegális, támadó, sértő, illetve veszélyeztető anyagokat, illetve olyan anyagokat, amely sérthetik a szerzői jogi, védjegy, adatvédelmi vagy bármilyen más jogokat, vagy anyagot, amely bármely módon sértheti harmadik felek jogait, ami tartalmazhat számítógépes vírusokat, politikai propagandát, reklámot, tömeges üzeneteket, tömeges postázást, vagy bármilyen más formában spamet, és általában bármilyen más zavaró dolgot. A honlap és a termékek nem használhatók semmilyen illegális, pornográf, valótlan, diszkriminatív vagy rasszista célra.

      A Felhasználó köteles minden olyan információt és tartalmat megfelelően, pontosan és helyesen használni, amelyhez hozzáférhet a weboldalon vagy azon a harmadik fél weboldalán keresztül, amelyre ezen a weboldalon hivatkozás található.

      Az Eladónak joga van megtagadni a weboldalhoz való hozzáférést, vagy visszavonni a megrendeléseket azoktól a Felhasználóktól, akik a tartalmat illegálisan használják és / vagy a jelen dokumentumban szereplő bármely feltételt az Eladó saját belátása szerint megsértették.

      6. Távszerződések megkötése

       Ezek a Feltételek az Eladó kötelezettségeinek részét képezik és azt a célt szolgálják, hogy a Távszerződés megkötése előtt egyértelmű és érthető módon tájékoztassák a Vevőt a szerződés megkötésével, teljesítésével és felmondásával kapcsolatos számos körülményről, a jogszabályoknak megfelelően.

       A Vevő kifejezés a weboldal minden felhasználójára vonatkozik, legyen az természetes vagy jogi személy, aki az Eladó weboldalán rendel vagy fizet bármilyen termékért. 

       Az eladó saját nevében jár el a euro-markt.hu weboldalon keresztül történő értékesítésnél.

       Az Eladó fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a feltételeket, ezek a változások a weboldalon való közzétételkor lépnek hatályba.

       A termék megrendelése során, a megrendelés visszaigazolását megelőzően a Vevő köteles elfogadni/kijelenteni, hogy megismerte a Vásárlási Feltételeket. A megrendelés megerősítését követően a szerződést megkötöttnek kell tekinteni, amelyet e-mailben történő megerősítéssel kell elküldeni a Vevőnek. A Vásárlási Feltételek a távszerződés részét képezik, a megvásárolt termék(ek) specifikációival és árával együtt.

       A szerződés megkötéséhez szükséges, hogy a Vevő teljes üzleti képességű személy legyen.

       A Felhasználó nem köteles regisztrálni, de ha kívánja, ezt a regisztrációs űrlapon keresztül teheti meg euro-markt.hu oldalon.

       A regisztráció során a megadott adatok teljességéért és hitelességéért a Vevő felel. Ha az adatok megváltoznak, a Vevő köteles értesíteni az Eladót.

       A megadott adatok valódisága és pontossága fontos a megfelelő megrendeléshez és kézbesítéshez. Hibás adatok esetén az Eladó nem felelős semmilyen problémáért.

       Ha a Vevő azt gyanítja, hogy adatai harmadik fél számára hozzáférhetők, felhasználhatók vagy felhasználták a beleegyezése nélkül, a Vevőnek haladéktalanul értesítenie kell az Eladót.

       Az Eladó nem vállal felelősséget a jelen Feltételek szerinti kötelezettségek be nem tartásáért olyan esemény vagy történés esetén, amelyre az Eladónak nincs befolyása, mint például természeti katasztrófák, háború, terrorizmus, sztrájk, a fuvarozókat érintő különféle korlátozások vagy késedelmek, vagy az áruk beszerzésének késedelme.

       7. Felhasználói fiók

        A vevő az árut közvetlenül a webáruház felületén rendelheti meg regisztrációval vagy anélkül. 

        A weboldalra történő regisztrációnál és az áruk megrendelésekor az ügyfélnek pontos és valós információkat kell megadnia. A Vevőnek minden változtatás után frissítenie kell a fiókban felsorolt információkat. Az Eladó úgy véli, hogy a Vevő által a számlán, illetve a megrendelés során megadott információk helyesek.

        A felhasználói fiókhoz való hozzáférést felhasználónév és jelszó védi. A Vevő vállalja, hogy megőrzi a fiókjához történő hozzáféréshez szükséges információk titkosságát.

        Az Eladónak joga van felhasználói fiókot törölni, különösen akkor, ha a Vevő 24 hónapnál hosszabb ideig nem használta a fiókját, vagy ha a Vevő megsérti a Vásárlási Szerződésben foglalt kötelezettségeit (beleértve az általános szerződési feltételeket is).

        8. Termékinformáció

         Minden termék leírása az Eladó tulajdonában lévő fényképeken található.

         A weboldal tartalmának jogosulatlan másolása és használata tilos.

         Az euro-markt.hu weboldalon található információk az egyes termék- és szolgáltatásleírásokban szereplő fényképekkel, grafikával vagy videókkal, valamint védjegyekkel kizárólag az ügyfelek tájékoztatására szolgálnak. Ezért az Eladó nem vállal felelősséget a megadott információk hibáiért, de vállalja, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb kijavítsa ezeket a hibákat.

         A vásárlás tárgyát képező termékképek nem mindig azonosak a kézzel fogható termékekkel, különösen az ügyfél számítógépének monitorbeállításai, az ügyfél színérzékelése a képernyőn stb. miatt. A képen látható termék és a kiszállított termék közötti eltérés nem a termék hibájának tudható be. 

         Az Eladó nem vállal felelősséget az esetleges fordítási hibákért.

         A kívánt terméket csak akkor lehet megrendelni, ha rendelkezésre áll. A nagyszámú egyidejű megrendelés miatt a termékek rendelkezésre állására vonatkozó információk helytelenek lehetnek, és nem egyeznek meg a raktárban lévő készletekkel.

         Ha a megrendelt termék nem érhető el, az Eladó erről értesíti a Vevőt. A Vevő értesítést kap arról a dátumról, amikor a termék ismét elérhető lesz és felajánlják, hogy alternatív terméket válasszon az euro-markt.hu oldalon, ami a szállításhoz rendelkezésre áll, és jellemzői szerint a legközelebb áll ahhoz a termékhez, amelyet nem tudunk szállítani.

         9. Termékárak és szállítási költségek

          Az euro-markt.hu honlapon minden ár euróban értendő. Az áfát a termék ára tartalmazza.

          A megrendelés megerősítése előtt a Vevő betekintést nyer a megrendelésért fizetendő végső árba. A végső árat külön feltüntetett tételek összegeként fejezzük ki: a termék ára, az ÁFA értéke, valamint a szállítási költség (ha nem ingyenes).

          A szállítással, a rendelés nyomon követésével és a szállítási időkkel kapcsolatos részletekért lásd: Szállítás és csomagkövetés.

          10. Fizetési mód

           A Vevő a terméket regisztrált felhasználóként vagy vendégként rendelheti meg. A termék akkor tekinthető megrendeltnek, amikor a Vevő befejezte a teljes rendelési folyamatot. A megrendelt termékek kifizetése a következő módon történhet:

           • Hitelkártyák és bankkártyák: Visa, MasterCard
           • PayPal
           • Készpénzes fizetés átvételkor (COD)

           A kártyás fizetés a weboldalon integrált kártyás fizetési rendszeren keresztül történik. A kártyán szereplő adatok, valamint a tulajdonos neve nem kerülnek tárolásra az Eladó szerverein. A vásárlás sikeres kártya engedélyezés után történik. Ha a rendszer megtagadja a kártyás fizetés engedélyezését, más fizetési módra van szükség. Az Eladónak nincs információja a kártyák elutasításának okairól, amelyek technikai vagy üzleti jellegűek lehetnek. A megrendelés a fizetés befejezéséig nem kerül feldolgozásra.

           A fizetés teljesítése után a Vevőt e-mailben vagy sms-ben értesítjük a befejezett megrendelésről és a megkötött szerződésről, ill. ha a Vevő nem kapja meg ezt az értesítést, tanácsos ellenőrizni, hogy az üzenet a levélszemét / spam mappába került-e, valamint hogy a postafiókja megtelt-e.

           11. Kedvezmények és kedvezményt adó kódok

            Az eladó alkalmanként különböző kedvezményeket, kuponkódokat kínál, mint például szezonális kedvezmények, üdülési kedvezmények, Black Friday, stb.

            A regisztrált felhasználókat először e-mailben vagy sms-ben értesítjük a promóciós kedvezményekről és frissítésekről.

            A kedvezményes kód a megrendelés során kerül megadásra, a kedvezmény pedig a kód megfelelő mezőbe történő beírásával érhető el. Ha a Vevő kedvezménykódot kíván használni, a megrendelés befejezése előtt be kell írnia. Miután a megrendelés befejeződött, már nem lehetséges a kedvezménykód használata. Ebben az esetben a kedvezménykód a következő megrendelésekhez használható fel.

            A vevő csak egy kedvezménykódot használhat rendelésenként. A kedvezménykódokat nem lehet más promóciókkal összevontan használni.

            12. Vitarendezés

             Ezekre az általános szerződési feltételek az állam törvényeinek és az Eladó székhelyének bíróságainak hatálya alá tartoznak.

             Lutkans Tech Limited, 12/F Henley Building, 5 Queen’s Road Central, Central, Hong Kong, info@lutkanstech.com